top of page

IT TAKES A VILLAGE
TO SUSTAIN A BRAND

Wil je de voordelen van een in-house marketeer zonder de overheadkosten? Wil je iemand die flexibel is, remote kan werken en nauw samenwerkt met het team? Dan is een freelance in-house marketeer de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. Als ervaren communicatie en -marketingprofessional bied ik (Frankie Villager) de flexibiliteit en expertise die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Work with a freelance marketeer

Als freelance in-house marketeer kan ik me volledig inzetten voor jouw bedrijf en net zo effectief zijn als een fulltime werknemer. Ik kan werken op locatie of op afstand, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Met mijn diverse ervaring en kennis van de nieuwste communicatietrends en -technieken kan ik helpen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Samen met een team van freelancers onder mijn vleugels.

 

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een marketingstrategie, het creëren van content, het optimaliseren van je website of het beheren van je sociale media-accounts, ik heb de vaardigheden en expertise in huis om je te helpen slagen. Bovendien kan ik werken binnen jouw budget en rekening houden met je doelstellingen en specifieke eisen.

 

Als freelance in-house marketeer kan ik jouw bedrijf de flexibiliteit bieden om op korte termijn wijzigingen aan te brengen en snel te reageren op veranderingen in de markt.

Of je nu op zoek bent naar een korte opdracht, optimalisatie of een langdurige samenwerking, ik ben er om je te helpen slagen. Ik droom graag mee!

 

Lijkt jou dit iets?

freelance marketeer Antwerpen

Let's dream together

Wil je meer weten over mijn werk als freelance marketeer? Stuur me even een mailtje.

Je hoort snel van me!

HUIDIGE SAMENWERKINGEN

Deze happy villagers werken al samen met Frankie. Ontdek hier hoe ik hun branding ondersteun en uitvoer. 

espoo antwerp
Master Meubel
Vitra Partnerstore Antwerpen
Meubihome
bottom of page